Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Smile

Film, 1994, 88 minuten
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.
De film The Smile is uitgebracht in 1994 en duurt 88 minuten. Met Jean-Pierre Marielle en Emmanuelle Seigner in de hoofdrol. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Smile op IMDB

Using non-dialog based narrative; this piece is an exploration of an introspective discourse and the resulting emotional variation behind an enigmatic smile.

Acteurs in The Smile

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Smile

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.