Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Experiment in Evil

Film, 1959, 96 minuten
Experiment in Evil
In deze hervertelling van 'Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde' maakt een Parijse psychiater op onverklaarbare wijze een sadistische patiënt tot zijn enige erfgenaam.
De film Experiment in Evil is uitgebracht in 1959 en duurt 96 minuten. Regisseur Jean Renoir regisseert deze visueel verbluffende thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Experiment in Evil op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Mr. Joly, doctor Cordelier's lawyer, is amazed to discover that his client and friend leaves his possessions to a stranger, Opale, a sadistic criminal. He needs this man to prove that people's behavior can be adjusted at will...

Acteurs in Experiment in Evil

Regisseur

Meer zoals Experiment in Evil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
La Scuola Cattolica
In 1975 plegen drie leerlingen van een katholieke jongensschool in Rome een misdaad. Hun klasgenoten en de gemeenschap zijn geschokt.
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.
Sous emprise
Een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw vindt diepe, maar verwoestende liefde bij haar recordhoudende freedive-instructeur in dit romantische drama met prachtige beelden.
HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.