Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Experiment in Evil

Film, 1959, 96 minuten
Experiment in Evil
In deze hervertelling van 'Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde' maakt een Parijse psychiater op onverklaarbare wijze een sadistische patiënt tot zijn enige erfgenaam.
De film Experiment in Evil is uitgebracht in 1959 en duurt 96 minuten. Regisseur Jean Renoir regisseert deze visueel verbluffende thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Experiment in Evil op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Mr. Joly, doctor Cordelier's lawyer, is amazed to discover that his client and friend leaves his possessions to a stranger, Opale, a sadistic criminal. He needs this man to prove that people's behavior can be adjusted at will...

Acteurs in Experiment in Evil

Regisseur

Meer zoals Experiment in Evil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.