Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le voyage au Groenland

Journey to Greenland
Film, 2016, 98 minuten
Le voyage au Groenland
Als twee parttimeacteurs Parijs verruilen voor een afgelegen dorp in Groenland, raken ze nauw betrokken bij de archaïsche Inuitcultuur en smeden ze er onverwachte banden.
De film Le voyage au Groenland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Le voyage au Groenland op Moviemeter

Score: 2,67 van de 5

De naamgenoten Thomas en Thomas beleven een moeilijke periode: ze zijn beide dertigers en acteurs in Parijs. Ze besluiten uit het niets om de stad te verlaten en naar Kullorsuaq te vertrekken, één van de meest afgelegen plekken van Groenland, waar Thomas zijn vader Nathan woont. Tussen de Inuit gemeenschap, ontdekken ze de charmes van de lokale gebruiken en wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Le voyage au Groenland op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Thomas and Thomas are going through a rough patch: they are both thirty-something actors living in Paris. They randomly decide to leave the city and fly away to Kullorsuaq, one of the most remote villages of Greenland, where Thomas' father Nathan lives. Among the Inuit community, they will discover the charms of the local customs and their friendship will be challenged.

Acteurs in Le voyage au Groenland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Le voyage au Groenland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.