Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le voyage au Groenland

Journey to Greenland
Film, 2016, 98 minuten
Le voyage au Groenland
Als twee parttimeacteurs Parijs verruilen voor een afgelegen dorp in Groenland, raken ze nauw betrokken bij de archaïsche Inuitcultuur en smeden ze er onverwachte banden.
De film Le voyage au Groenland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Le voyage au Groenland op Moviemeter

Score: 2,67 van de 5

De naamgenoten Thomas en Thomas beleven een moeilijke periode: ze zijn beide dertigers en acteurs in Parijs. Ze besluiten uit het niets om de stad te verlaten en naar Kullorsuaq te vertrekken, één van de meest afgelegen plekken van Groenland, waar Thomas zijn vader Nathan woont. Tussen de Inuit gemeenschap, ontdekken ze de charmes van de lokale gebruiken en wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Le voyage au Groenland op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Thomas and Thomas are going through a rough patch: they are both thirty-something actors living in Paris. They randomly decide to leave the city and fly away to Kullorsuaq, one of the most remote villages of Greenland, where Thomas' father Nathan lives. Among the Inuit community, they will discover the charms of the local customs and their friendship will be challenged.

Acteurs in Le voyage au Groenland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Le voyage au Groenland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.