Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leal, solo hay una forma de vivir

Film, 2018, 107 minuten
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.
De film Leal, solo hay una forma de vivir is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Leal, solo hay una forma de vivir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leal, solo hay una forma de vivir op IMDB

Score: 7 van de 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Acteurs in Leal, solo hay una forma de vivir

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Leal, solo hay una forma de vivir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

PAW Patrol
Zes heldhaftige puppy's gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
Andes Mágicos
Deze sublieme documentaire volgt vijf personages die een diepe verbintenis delen met de machtige bergen van Zuid-Amerika, van Argentinië tot Colombia.
Müslüm
Na een moeilijke jeugd schudt de Turkse arabeskzanger Müslüm Gürses zijn duistere verleden van zich af om een geliefd icoon te worden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedian Martin Matte uit Québec deelt gênante verhalen uit zijn persoonlijke leven, een oplossing voor trollen op sociale media en meer in deze onvoorspelbare special.