Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leal, solo hay una forma de vivir

Film, 2018, 107 minuten
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.
De film Leal, solo hay una forma de vivir is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Leal, solo hay una forma de vivir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leal, solo hay una forma de vivir op IMDB

Score: 7 van de 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Acteurs in Leal, solo hay una forma de vivir

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Leal, solo hay una forma de vivir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.