Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leal, solo hay una forma de vivir

Film, 2018, 107 minuten
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.
De film Leal, solo hay una forma de vivir is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Leal, solo hay una forma de vivir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leal, solo hay una forma de vivir op IMDB

Score: 7 van de 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Acteurs in Leal, solo hay una forma de vivir

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Leal, solo hay una forma de vivir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.