Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leal, solo hay una forma de vivir

Film, 2018, 107 minuten
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.
De film Leal, solo hay una forma de vivir is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Leal, solo hay una forma de vivir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leal, solo hay una forma de vivir op IMDB

Score: 7 van de 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Acteurs in Leal, solo hay una forma de vivir

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Leal, solo hay una forma de vivir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.