Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lee Daniels' The Butler

O Mordomo da Casa Branca
Film, 2013, 132 minuten, 617.299 beoordelingen
Lee Daniels' The Butler
Het leven van een butler van het Witte Huis die diende onder acht presidenten ontvouwt zich tegen de achtergrond van grote veranderingen in de Amerikaanse geschiedenis.
De film Lee Daniels' The Butler is uitgebracht in 2013 en duurt 132 minuten. Forest Whitaker en Oprah Winfrey maken deel uit van een sterrencast in dit historische drama dat opende op nummer 1. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lee Daniels' The Butler op IMDB

Score: 7 van de 10

As Cecil Gaines serves eight presidents during his tenure as a butler at the White House, the civil rights movement, Vietnam, and other major events affect this man's life, family, and American society.

Acteurs in Lee Daniels' The Butler

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Lee Daniels' The Butler

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
Charité at War
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.