Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lee Daniels' The Butler

O Mordomo da Casa Branca
Film, 2013, 132 minuten, 617.299 beoordelingen
Lee Daniels' The Butler
Het leven van een butler van het Witte Huis die diende onder acht presidenten ontvouwt zich tegen de achtergrond van grote veranderingen in de Amerikaanse geschiedenis.
De film Lee Daniels' The Butler is uitgebracht in 2013 en duurt 132 minuten. Forest Whitaker en Oprah Winfrey maken deel uit van een sterrencast in dit historische drama dat opende op nummer 1. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lee Daniels' The Butler op IMDB

Score: 7 van de 10

As Cecil Gaines serves eight presidents during his tenure as a butler at the White House, the civil rights movement, Vietnam, and other major events affect this man's life, family, and American society.

Acteurs in Lee Daniels' The Butler

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Lee Daniels' The Butler

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Alarm
In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.