Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Left Behind

Film, 2014, 110 minuten, 49.282 beoordelingen
Left Behind
Nadat miljoenen mensen op de aarde plotseling zijn verdwenen, moet een piloot ervoor zorgen dat de passagiers het overleven in een vliegtuig dat vastzit op 9 km hoogte.
De film Left Behind is uitgebracht in 2014 en duurt 110 minuten. Oscar-winnaar Nicolas Cage speelt de hoofdrol in dit apocalyptische avontuur dat zich afspeelt tijdens de Opname. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Left Behind op Moviemeter

Zonder waarschuwing verdwijnen miljoenen mensen over de hele wereld. De verdwijningen zorgen ervoor dat onbemande voertuigen verongelukken en uitbranden. Rellen en plunderingen beheersen de steden en er is niemand die kan helpen of antwoorden kan geven. De apocalyps nadert. Voor Ray Steele, de piloot van een jumbo jet, betekent dit dat hij zijn hysterische passagiers moet zien te kalmeren en zijn gehavende toestel ergens aan de grond moet zien te zetten. Tegelijkertijd probeert de beroemde journalist Buck Williams de situatie te begrijpen en voor Chloe Steele, de dochter van Ray, haar moeder en dochter terug te vinden.

Left Behind op IMDB

Score: 6 van de 10

An in-depth look at the affect of gun violence, focusing on the stories of three children who were killed.

Trailer

Acteurs in Left Behind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Left Behind

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
Hotel Artemis
In een dystopisch LA lapt een verpleegster criminelen op in een geheim ziekenhuis met strenge regels. Maar als er rellen uitbreken en de eigenaar komt, is alles mogelijk.
Rim of the World
Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
Mard Ko Dard Nahi Hota
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.