Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Left Behind

Film, 2014, 110 minuten, 49.282 beoordelingen
Left Behind
Nadat miljoenen mensen op de aarde plotseling zijn verdwenen, moet een piloot ervoor zorgen dat de passagiers het overleven in een vliegtuig dat vastzit op 9 km hoogte.
De film Left Behind is uitgebracht in 2014 en duurt 110 minuten. Oscar-winnaar Nicolas Cage speelt de hoofdrol in dit apocalyptische avontuur dat zich afspeelt tijdens de Opname. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Left Behind op Moviemeter

Zonder waarschuwing verdwijnen miljoenen mensen over de hele wereld. De verdwijningen zorgen ervoor dat onbemande voertuigen verongelukken en uitbranden. Rellen en plunderingen beheersen de steden en er is niemand die kan helpen of antwoorden kan geven. De apocalyps nadert. Voor Ray Steele, de piloot van een jumbo jet, betekent dit dat hij zijn hysterische passagiers moet zien te kalmeren en zijn gehavende toestel ergens aan de grond moet zien te zetten. Tegelijkertijd probeert de beroemde journalist Buck Williams de situatie te begrijpen en voor Chloe Steele, de dochter van Ray, haar moeder en dochter terug te vinden.

Left Behind op IMDB

Score: 6 van de 10

An in-depth look at the affect of gun violence, focusing on the stories of three children who were killed.

Trailer

Acteurs in Left Behind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Left Behind

Friends

Friends

(2003)

The Grey

The Grey

(2012)

3096 Tage

3096 Tage

(2013)

Wave (The)

Wave (The)

(2015)

Travelers

Travelers

(2017)

The Discovery

The Discovery

(2017)

Bright

Bright

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

Stasis

Stasis

(2017)

Pandora

Pandora

(2016)

Salvation

Salvation

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.
Extraction
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.
Rambo: Last Blood
De beschadigde veteraan John Rambo wil een rustig leven, maar na de verdwijning van zijn geadopteerde kleindochter ontsteekt hij in woede en gaat een laatste missie aan.