Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Legado en los huesos

Film, 2019, 121 minuten
Legado en los huesos
Een jaar nadat rechercheur Amaia een reeks moorden heeft opgelost, staat ze in de Baztán-vallei voor een soortgelijk mysterie dat uiteindelijk heel dichtbij komt.
De film Legado en los huesos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 121 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Legado en los huesos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Legado en los huesos op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Inspector Amaia Salazar returns to the Baztán's valley for a new case. And this time even the most beloved for her will not safe.

Acteurs in Legado en los huesos

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Legado en los huesos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.