Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Legend

Film, 2015, 131 minuten
Legend
De identieke tweeling en beruchte gangsters Reggie en Ronnie Kray ontsnappen aan de autoriteiten in het Londen van de jaren zestig terwijl ze het publiek angst aanjagen.
De film Legend is uitgebracht in 2015 en duurt 131 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Legend op IMDB

Score: 7 van de 10

Legend is a movie starring Tom Hardy, Emily Browning, and Taron Egerton. Identical twin gangsters Ronald and Reginald Kray terrorize London during the 1960s.

Acteurs in Legend

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Legend

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.