Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Film, 2018, 77 minuten
LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High
De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan en te voorkomen dat een nieuwe school in de buurt hun vrienden strikt voor duistere missies.
De film LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High is uitgebracht in 2018 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High op IMDB

Score: 4,7 van de 10

The girls discover a new high school, but soon realize that the school is for supervillains. Wonder Woman, Harley Quinn, Poison Ivy, Supergirl, Batgirl, Katana, and Bumblebee come together ...

Trailer

Acteurs in LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
100% Coco New York
Een talentvolle tienerblogster verwacht een saaie zomer, maar mag voor een modecursus naar New York. Ze krijgt te kampen met stijlbewuste rivalen en liefdesperikelen.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.