Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO DC Super Heroes: The Flash

Film, 2018, 78 minuten
LEGO DC Super Heroes: The Flash
De Joker wil graag Metropolis verbouwen. De Justice League wil hem tegenhouden, maar de Flash moet eerst een tijdlus breken en een nieuwe vijand bestrijden.
De film LEGO DC Super Heroes: The Flash is uitgebracht in 2018 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in LEGO DC Super Heroes: The Flash

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals LEGO DC Super Heroes: The Flash

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
The House with a Clock in Its Walls
Een wees, zijn tovenaarsoom en hun gekke buurvrouw moeten een klok vinden die zit verstopt in de muren van hun landhuis, voordat deze kwaad kan aanrichten.
The Sea Beast
Als een jong meisje zich verstopt op het schip van een legendarische zeemonsterjager, gaan ze op een epische reis door onbekende wateren − en schrijven ze geschiedenis.