Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Friends: De kracht van vriendschap

Tv-serie, 2016
LEGO Friends: De kracht van vriendschap
Vijf vriendinnen beleven samen avonturen in het stadje waar ze wonen. Knotsgekke belevenissen, liefde en blunders: alles is leuker met vrienden in de buurt!
De tv-serie LEGO Friends: De kracht van vriendschap is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Friends: De kracht van vriendschap op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Lego Friends: The Power of Friendship is a TV series starring Rachelle Heger, Alexa Kahn, and Erica Mendez. Five best friends face adventures side by side in their hometown. Zany antics, love and missteps are better with friends.

Acteurs in LEGO Friends: De kracht van vriendschap

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals LEGO Friends: De kracht van vriendschap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.