Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

Film, 2016, 24 minuten
LEGO Jurassic World: The Indominus Escape
De wetenschappers van Jurassic World maken een fascinerend, doodeng wezen dat dol is op hotdogs. Maar wat gebeurt er als de hotdogs op zijn?
De film LEGO Jurassic World: The Indominus Escape is uitgebracht in 2016 en duurt 24 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape op Moviemeter

Wanneer Simon Masrani per ongeluk een van de belangrijkste parkattracties vernielt, roept hij zijn meest betrouwbare werknemer Claire te hulp om het park te redden. Na wat snelle dino-DNA-samenstelling in Dr. Wu's laboratorium vindt Claire de perfecte oplossing.

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Jurassic park founder, Simon Masrani, recruits his trusted scientists Claire and Dr. Wu to help create an amazing dino-hybrid called the Indominus Rex. But, when it escapes, they look to rugged dinosaur trainer, Owen Grady, to save the day.

Acteurs in LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
The Big Nailed It Baking Challenge
In deze spin-off van Nailed It! krijgen tien verschrikkelijke bakkers tips van professionele coaches terwijl ze strijden om een mooie geldprijs.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.