Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!

Film, 2015, 22 minuten
LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!
Als Ultron de controle krijgt over het pantser van Iron Man, moeten de Avengers hun vriend redden en een duivels plan voorkomen waarmee de wereld wordt overgenomen.
De film LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! is uitgebracht in 2015 en duurt 22 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Geschift, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! op IMDB

Score: 6,6 van de 10

The Avengers are forced to "party" with Ultron when he seeks to disassemble the team by taking control of Iron Man's armor and enact a nefarious scheme to take over the world.

Acteurs in LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
The Water Horse: Legend of the Deep
Een jongen kijkt toe terwijl er iets ongelooflijks uit een ei komt. Maar hoelang kan hij dit geheim houden voor zijn moeder? En de Schotse overheid?
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.