Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

Film, 2011, 22 minuten, 295.428 beoordelingen
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows
De vier jonge Spinjitzu-meesters bundelen hun krachten om Lord Garmadon te verslaan maar ze moeten eerst de Gouden Wapens terughalen.
De film LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows is uitgebracht in 2011 en duurt 22 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!
Gaston Lagaffe
De baas van een start-up probeert te voorkomen dat een nieuwe stagiaire met rare uitvindingen een belangrijke zakendeal saboteert en eindeloze catastrofes veroorzaakt.
Rémi sans famille
Een getalenteerd weeskind wordt een zingende straatartiest met de hulp van een eigenaardige muzikant die hem op een avontuur vol groei en zelfontdekking uitstuurt.