Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

Tv-serie, 2018, 850.121 beoordelingen
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu
Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.
De tv-serie LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu op IMDB

Score: 8 van de 10

The adventures of four ninjas who battle the dark lord Garmadon to save Ninjago.

Acteurs in LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.