Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leila

Tv-serie, 2019
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
De tv-serie Leila is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Huma Qureshi, Siddharth en Rahul Khanna in een bewerking van Prayaag Akbars roman. Geregisseerd door o.a. Deepa Mehta. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Leila is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leila op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In a near-future world where an oppressive regime segregates society, one woman skirts the system to search for the daughter taken from her years ago.

Acteurs in Leila

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Engels;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Hindi

Meer zoals Leila

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.