Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lens

Film, 2015, 108 minuten
Lens
Een getrouwde man die verslaafd is aan webcams en voyeurisme krijgt meer dan hij hoopte als een onbekende hem online probeert te dwingen te kijken naar een zelfmoord.
De film Lens is uitgebracht in 2015 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lens op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Aravind is een getrouwde man die steeds meer vervreemdt van zijn vrouw. Hij neemt zijn toevlucht tot virtuele seksuele relaties en raakt verslaafd aan webcams en voyeurisme. Op een dag krijgt hij echter meer dan hij hoopte wanneer een onbekende hem online probeert te dwingen te kijken naar een zelfmoord.

Lens op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Video chat session: Watch me die, LIVE!

Acteurs in Lens

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Lens

Sense8

Sense8

(2018)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

El apóstata

El apóstata

(2015)

Lovesong

Lovesong

(2016)

Sundown

Sundown

(2016)

Catfight

Catfight

(2016)

Amor.com

Amor.com

(2017)

Lucid Dream

Lucid Dream

(2017)

P

P

(2006)

The Incident

The Incident

(2014)

I Am Jane Doe

I Am Jane Doe

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.