Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les adoptés

Film, 2011, 99 minuten, 21.617 beoordelingen
Les adoptés
Een alleenstaande moeder voedt haar zoon op met haar moeder en geadopteerde zus. Als liefde en verlies het hechte gezin kort na elkaar raken, valt het echter uit elkaar.
De film Les adoptés is uitgebracht in 2011 en duurt 99 minuten. Actrice Mélanie Laurent van 'Inglourious Basterds' schrijft, regisseert en speelt in deze tranentrekker. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les adoptés op IMDB

Score: 7 van de 10

Lisa and her adopted sister Marine are inseparable. With Lisa's mother, Millie, they've forged a deep bond and offer security to Lisa's son. When Marine falls in love the family is thrown ...

Acteurs in Les adoptés

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Les adoptés

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?