Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les adoptés

Film, 2011, 99 minuten, 21.617 beoordelingen
Les adoptés
Een alleenstaande moeder voedt haar zoon op met haar moeder en geadopteerde zus. Als liefde en verlies het hechte gezin kort na elkaar raken, valt het echter uit elkaar.
De film Les adoptés is uitgebracht in 2011 en duurt 99 minuten. Actrice Mélanie Laurent van 'Inglourious Basterds' schrijft, regisseert en speelt in deze tranentrekker. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les adoptés op IMDB

Score: 7 van de 10

Lisa and her adopted sister Marine are inseparable. With Lisa's mother, Millie, they've forged a deep bond and offer security to Lisa's son. When Marine falls in love the family is thrown ...

Acteurs in Les adoptés

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Les adoptés

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
La Vie en Rose
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.