Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les affamés

Film, 2017, 103 minuten
Les affamés
In deze thriller wordt een landelijk stadje in Quebec geteisterd door een zombieplaag. De overlevenden bundelen hun krachten om de geïnfecteerde hordes te ontvluchten.
De film Les affamés is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Onheilspellend, Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les affamés op IMDB

Score: 6,2 van de 10

In a small, remote village in upstate Quebec, things have changed. Locals are not the same anymore - their bodies are breaking down and they have turned against their loved ones. A handful of survivors goes hiding into the woods, looking for others like them.

Acteurs in Les affamés

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans (Canada) - Audiodescriptie;Frans (Canada) [Origineel];Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans (Canada);Nederlands;Duits

Meer zoals Les affamés

Z Nation

Z Nation

(2016)

The Bad Batch

The Bad Batch

(2016)

El bar

El bar

(2017)

Slasher

Slasher

(2017)

Verónica

Verónica

(2017)

Horror Story

Horror Story

(2013)

Ghost Wars

Ghost Wars

(2017)

The Worthy

The Worthy

(2016)

Re:Mind

Re:Mind

(2017)

Forgotten

Forgotten

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Brightburn
Liefdevolle ouders die jaren geleden een kind adopteerden dat in een ruimteschip uit de hemel viel, realiseren zich dat hij kwaadaardig wordt -- en superkrachten heeft.
Midsommar
Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega's van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo'n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.
3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.