Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les affamés

Film, 2017, 103 minuten
Les affamés
In deze thriller wordt een landelijk stadje in Quebec geteisterd door een zombieplaag. De overlevenden bundelen hun krachten om de geïnfecteerde hordes te ontvluchten.
De film Les affamés is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Onheilspellend, Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les affamés op IMDB

Score: 6,2 van de 10

In a small, remote village in upstate Quebec, things have changed. Locals are not the same anymore - their bodies are breaking down and they have turned against their loved ones. A handful of survivors goes hiding into the woods, looking for others like them.

Acteurs in Les affamés

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans (Canada) - Audiodescriptie;Frans (Canada) [Origineel];Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans (Canada);Nederlands;Duits

Meer zoals Les affamés

Cloverfield

Cloverfield

(2008)

Doomsday

Doomsday

(2008)

Devil

Devil

(2010)

Z Nation

Z Nation

(2018)

The Bad Batch

The Bad Batch

(2016)

Slasher

Slasher

(2019)

Verónica

Verónica

(2017)

Horror Story

Horror Story

(2013)

Ghost Wars

Ghost Wars

(2017)

The Worthy

The Worthy

(2016)

Re:Mind

Re:Mind

(2017)

Forgotten

Forgotten

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.