Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

Documentaire, 2016, 103 minuten
Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016
Deze documentaire volgt Les Bleus, het Franse nationale voetbalteam, over een periode van twintig jaar. Net als het Franse volk kennen ook zij hoogte- en dieptepunten.
De documentaire Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016 is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016 op IMDB

Score: 7,3 van de 10

This documentary follows the French national team for 20 years, from 1996 to 2016. Successes and setbacks that mirrored the French Society.

Acteurs in Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.