Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

Documentaire, 2016, 103 minuten
Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016
Deze documentaire volgt Les Bleus, het Franse nationale voetbalteam, over een periode van twintig jaar. Net als het Franse volk kennen ook zij hoogte- en dieptepunten.
De documentaire Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016 is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016 op IMDB

Score: 7,3 van de 10

This documentary follows the French national team for 20 years, from 1996 to 2016. Successes and setbacks that mirrored the French Society.

Acteurs in Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Les Bleus - Une autre histoire de France, 1996-2016

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.