Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las del hockey

Tv-serie, 2019
Las del hockey
De gepassioneerde leden van een meisjesrolhockeyteam willen niets anders dan wedstrijden winnen terwijl ze ook tijd proberen te maken voor school, familie en de liefde.
De tv-serie Las del hockey is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Las del hockey

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels;Catalaans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Catalaans [Orig
Ondertiteling: Engels;Catalaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Las del hockey

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.