Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les goûts et les couleurs

To Each, Her Own
Film, 2018, 94 minuten
Les goûts et les couleurs
Net als Simone moed heeft verzameld om haar conservatieve joodse familie te vertellen dat ze lesbisch is, voelt ze zich aangetrokken tot een man, een Senegalese chef-kok.
De film Les goûts et les couleurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Les goûts et les couleurs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les goûts et les couleurs op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Simone plans to inform her conservative Jewish family that she's a lesbian, but as she proceeds with coming out she finds herself attracted to a man.

Acteurs in Les goûts et les couleurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Les goûts et les couleurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.
A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.