Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les goûts et les couleurs

To Each, Her Own
Film, 2017, 95 minuten
Les goûts et les couleurs
Net als Simone moed heeft verzameld om haar conservatieve joodse familie te vertellen dat ze lesbisch is, voelt ze zich aangetrokken tot een man, een Senegalese chef-kok.
De film Les goûts et les couleurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Les goûts et les couleurs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les goûts et les couleurs op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Simone plans to inform her conservative Jewish family that she's a lesbian, but as she proceeds with coming out she finds herself attracted to a man.

Acteurs in Les goûts et les couleurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Les goûts et les couleurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld treedt op in New York en laat zich uit over praten versus sms'en, slechte buffetten versus zogenaamde 'geweldige' restaurants en de magie van Pop-Tarts.