Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les goûts et les couleurs

To Each, Her Own
Film, 2018, 94 minuten
Les goûts et les couleurs
Net als Simone moed heeft verzameld om haar conservatieve joodse familie te vertellen dat ze lesbisch is, voelt ze zich aangetrokken tot een man, een Senegalese chef-kok.
De film Les goûts et les couleurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Les goûts et les couleurs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les goûts et les couleurs op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Simone plans to inform her conservative Jewish family that she's a lesbian, but as she proceeds with coming out she finds herself attracted to a man.

Acteurs in Les goûts et les couleurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Les goûts et les couleurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.