Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dangerous Liaisons

Film, 2022, 109 minuten
Dangerous Liaisons
De belezen Célène valt voor 'bad boy' Tristan op haar nieuwe school in Biarritz, maar weet niet dat hij een weddenschap heeft gesloten met socialmediakoningin Vanessa.
De film Dangerous Liaisons is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Dangerous Liaisons is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dangerous Liaisons

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel];Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dangerous Liaisons

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.