Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dangerous Liaisons

Film, 2022, 109 minuten
Dangerous Liaisons
De belezen Célène valt voor 'bad boy' Tristan op haar nieuwe school in Biarritz, maar weet niet dat hij een weddenschap heeft gesloten met socialmediakoningin Vanessa.
De film Dangerous Liaisons is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Dangerous Liaisons is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dangerous Liaisons

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel];Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dangerous Liaisons

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.