Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Let There Be Light

Que la lumière soit
Documentaire, 1946, 57 minuten
Let There Be Light
Sommige teruggekeerde oorlogsveteranen hebben meer last van psychologische dan fysieke littekens. In deze film volgen we patiënten en personeel tijdens de behandeling.
De documentaire Let There Be Light is uitgebracht in 1946 en duurt 57 minuten. De overheid achtte deze film uit 1946 contraproductief voor de naoorlogse opbouw. Deze was pas te zien sinds 1981. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Let There Be Light op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laatste deel van de trilogie documentaires die regisseur Huston maakte voor het Amerikaanse leger. Dit deelt volgt 75 Amerikaanse soldaten die tijdens hun belevenissen in de Tweede Wereldoorlog diepe trauma's, depressies en andere emotionele problemen hebben opgelopen. We zien hoe zij worden opgevangen en behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis en hun weg naar herstel, dat al dan niet zal volgen.

Let There Be Light op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The final entry in a trilogy of films produced for the U.S. government by John Huston. This documentary film follows 75 U.S. soldiers who have sustained debilitating emotional trauma and depression. A series of scenes chronicle their entry into a psychiatric hospital, their treatment and eventual recovery.

Acteurs in Let There Be Light

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Let There Be Light

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter
Ontdek het leven en werk van de Oostenrijkse schrijver Adalbert Stifter. Zijn unieke ideeën resulteerden in literatuur die nog steeds spannend en relevant aanvoelt.