Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Let There Be Light

Que la lumière soit
Documentaire, 1946, 57 minuten
Let There Be Light
Sommige teruggekeerde oorlogsveteranen hebben meer last van psychologische dan fysieke littekens. In deze film volgen we patiënten en personeel tijdens de behandeling.
De documentaire Let There Be Light is uitgebracht in 1946 en duurt 57 minuten. De overheid achtte deze film uit 1946 contraproductief voor de naoorlogse opbouw. Deze was pas te zien sinds 1981. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Let There Be Light op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laatste deel van de trilogie documentaires die regisseur Huston maakte voor het Amerikaanse leger. Dit deelt volgt 75 Amerikaanse soldaten die tijdens hun belevenissen in de Tweede Wereldoorlog diepe trauma's, depressies en andere emotionele problemen hebben opgelopen. We zien hoe zij worden opgevangen en behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis en hun weg naar herstel, dat al dan niet zal volgen.

Let There Be Light op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The final entry in a trilogy of films produced for the U.S. government by John Huston. This documentary film follows 75 U.S. soldiers who have sustained debilitating emotional trauma and depression. A series of scenes chronicle their entry into a psychiatric hospital, their treatment and eventual recovery.

Acteurs in Let There Be Light

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Let There Be Light

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.