Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Let's Kill Bobby Z

Film, 2007, 92 minuten, 983.173 beoordelingen
Let's Kill Bobby Z
Ex-marinier Tim Kearney wordt een uitweg uit de gevangenis aangeboden door te participeren in een gijzelaarsuitwisseling, maar hij moet vluchten als het plan misgaat.
De film Let's Kill Bobby Z is uitgebracht in 2007 en duurt 92 minuten. Paul Walker, Laurence Fishburne en Olivia Wilde hebben de hoofdrol in dit met adrenaline gevulde actieverhaal. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld

Let's Kill Bobby Z op Moviemeter

Score: 2,96 van de 5

Tim Kearney is een ex-marinier die in de gevangenis is beland. Hij krijgt een deal aangeboden door DEA-agent Tad Gruzsa, waardoor hij vervroegd vrij kan komen. De deal houdt in dat Kearney zich moet voordoen als de zojuist overleden drugsdealer Bobby Z en in een gijzelaarsruil wordt betrokken met een grote crimineel. Het plannetje valt echter in het water en Kearney moet op de vlucht slaan met Z's 11-jarige zoontje.

Let's Kill Bobby Z op IMDB

Score: 6 van de 10

A DEA agent provides former Marine Tim Kearney with a way out of his prison sentence: impersonate Bobby Z, a recently deceased drug dealer, in a hostage switch with a crime lord. When the ...

Trailer

Acteurs in Let's Kill Bobby Z

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Let's Kill Bobby Z

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.