Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leve Boerenliefde

Film, 2013, 97 minuten
Leve Boerenliefde
Wanneer een knappe boer wordt gedwongen om deel te nemen aan een datingprogramma, voelt hij zich aangetrokken tot de beroemde presentatrice.
De film Leve Boerenliefde is uitgebracht in 2013 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leve Boerenliefde op Moviemeter

Boer Jelte (Cas Jansen) heeft na het verlies van zijn vrouw weinig zin in een nieuw romantisch avontuur. En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda (Tatum Dagelet), de populaire presentatrice van kijkcijferkanon Boerenliefde. Als die datingshow uitgerekend op zijn erf een nieuw seizoen komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het jonge groen een bijzondere liefde op…

Leve Boerenliefde op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A widowed farmer, not over the loss of his wife, is blackmailed into participating in a TV-dating show. The story unfolds along the usual romantic comedy lines but is really a persiflage of an immensely popular dutch reality program, Farmer tries to find wife = boer zoekt vrouw, which means that the plot isn't that important.

Trailer

Acteurs in Leve Boerenliefde

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Leve Boerenliefde

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.