Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Levius

Tv-serie, 2019
Levius
De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
De tv-serie Levius is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Acteurs in Levius

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Levius

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~
Een tennistalent overtreft zichzelf: hij blinkt uit op de baan, inspireert teamgenoten én presteert op school. Gebaseerd op de populaire mangaserie van Takeshi Konomi.
Dino Girl Gauko
Als scholiere Naoko boos wordt, verandert ze in de woeste dinosaurus Gauko. Samen met haar vrienden en aliens beleeft ze de gekste avonturen.
Once Upon A Time In Lingjian Mountain
De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
Queer Eye: We're in Japan!
De Fab Five gaan naar Tokio om plezier te brengen, de cultuur beter te leren kennen en vier Japanse mannen en vrouwen het vertrouwen te geven om zichzelf te zijn.