Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Levius

Tv-serie, 2019
Levius
De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
De tv-serie Levius is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Acteurs in Levius

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Levius

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
Cagaster of an Insect Cage
Dertig jaar na de uitbraak van een ziekte die de geïnfecteerden verandert in bloeddorstige insecten, gaan een verdelger en een tienermeisje op zoek naar haar moeder.
Ainori Love Wagon: African Journey
Zeven vreemden verlaten Japan en gaan samen op reis door Afrika om liefde te vinden. Een reis vol uitdagingen, avontuur en romantiek!
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.