Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Levius

Tv-serie, 2019
Levius
De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
De tv-serie Levius is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Acteurs in Levius

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Levius

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
Altered Carbon: Resleeved
Op de planeet Latimer moet Takeshi Kovacs een tatoeëerder beschermen terwijl hij samen met een no-nonsense CTAC-agente de dood van een yakuzabaas onderzoekt.
BEASTARS
In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.
Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.