Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Levius

Tv-serie, 2019
Levius
De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
De tv-serie Levius is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Hartverwarmend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Acteurs in Levius

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Levius

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
From Me to You: Kimi ni Todoke
De scholier Sawako, die als bijnaam Sadako heeft vanwege haar spookachtige uiterlijk, kruipt uit haar schulp wanneer ze bevriend raakt met de populaire jongen Kazehaya.
Romantic Killer
Anzu is een erg gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een kleine koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom met alle bijhorende clichés.
exception
In een verre toekomst wordt de mens gedwongen de aarde te verlaten. Een 3D-geprinte bemanning van experts gaat op missie om een nieuwe planeet bewoonbaar te maken.