Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liar Liar

Film, 1997, 86 minuten, 4.951.311 beoordelingen
Liar Liar
Nadat zijn zoon een verjaardagswens doet die op magische wijze uitkomt, is een advocaat 24 uur lang niet in staat om een leugen te vertellen.
De film Liar Liar is uitgebracht in 1997 en duurt 86 minuten. Jim Carrey vervolgde zijn succes in de box office met deze geweldige comedy, die het dat jaar tot nr. 4 bracht. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geschift, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Liar Liar op Moviemeter

De advocaat Fletcher Reid is een geboren leugenaar. Wanneer zijn zoontje Max de kaarsjes van de taart voor zijn vijfde verjaardag uitblaast, wenst hij dat zijn vader eens zou stoppen met liegen. Als zijn wens uitkomt blijkt dat Fletcher's grootste voordeel (zijn mond), ineens zijn grootste nadeel wordt.

Liar Liar op IMDB

Score: 7 van de 10

A fast track lawyer can't lie for 24 hours due to his son's birthday wish after the lawyer turns his son down for the last time.

Acteurs in Liar Liar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Liar Liar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.