Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liar's Dice

A Face do Mentiroso
Film, 2013, 103 minuten
Liar's Dice
Een vrouw uit een bergdorpje gaat in tegen de dorpsoudsten. Ze reist af naar de grote stad om haar vermiste man te zoeken.
De film Liar's Dice is uitgebracht in 2013 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Liar's Dice op IMDB

Score: 7 van de 10

The film follows Kamala, a young woman from Chitkul village and her girl child Manya, who embarks on a journey leaving their native land in search for her missing husband. Along this journey she encounters Nawazudin, a free spirited army deserter who helps them to get to their destination with his own selfish motive.

Acteurs in Liar's Dice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Liar's Dice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.