Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liar's Dice

A Face do Mentiroso
Film, 2013, 103 minuten
Liar's Dice
Een vrouw uit een bergdorpje gaat in tegen de dorpsoudsten. Ze reist af naar de grote stad om haar vermiste man te zoeken.
De film Liar's Dice is uitgebracht in 2013 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Liar's Dice op IMDB

Score: 7 van de 10

The film follows Kamala, a young woman from Chitkul village and her girl child Manya, who embarks on a journey leaving their native land in search for her missing husband. Along this journey she encounters Nawazudin, a free spirited army deserter who helps them to get to their destination with his own selfish motive.

Acteurs in Liar's Dice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Liar's Dice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.