Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lída Baarová

Film, 2016, 110 minuten
Lída Baarová
Een ambitieuze actrice streeft vlak voor de Tweede Wereldoorlog in Berlijn haar dromen na. Als ze de minnares van Joseph Goebbels wordt, vallen haar plannen uiteen.
De film Lída Baarová is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Lída Baarová is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lída Baarová op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Lída Baarová is a movie starring Tatiana Pauhofová, Karl Markovics, and Gedeon Burkhard. A film about the black-and-white era actress Lída Baarová and her doomed love affair.

Acteurs in Lída Baarová

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tsjechisch;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Tsjechisch

Meer zoals Lída Baarová

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.