Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Line of Duty

Mission Park
Tv-serie, 2019, 47.379 beoordelingen
Line of Duty
DS Steve Arnott is overgeplaatst naar een anti-corruptie-eenheid nadat hij weigerde betrokken te raken in een doofpotaffaire inzake een accidentele schietpartij.
De tv-serie Line of Duty is uitgebracht in 2019. Deze politieserie die van start ging in 2012 was de best bekeken BBC2-dramaserie van de afgelopen tien jaar. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Line of Duty op Moviemeter

Vier beste vrienden bewandelen uiteenlopende levenspaden, uit elkaar gedreven door hun ambities. Hun keuzes doen het viertal opnieuw met elkaar in aanraking komen, maar ditmaal aan verschillende zijden van de wet. Vroegere vriendschappen komen danig onder druk te staan.

Line of Duty op IMDB

Score: 5 van de 10

Four friends from the rough side of town grow apart when two are consumed by a life of crime, and the other two become FBI agents sent deep undercover - to bring down those childhood friends.

Trailer

Acteurs in Line of Duty

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Line of Duty

Luther

Luther

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Bron

Bron

(2015)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Mirror
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.