Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Evil

Film, 2017, 94 minuten
Little Evil
In deze horrorcomedy begint een pasgetrouwde man die een band wil krijgen met zijn stiefzoon, te vrezen dat de jongen een demon is.
De film Little Evil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Little Evil is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Evil op Moviemeter

Score: 2,4 van de 5

Gary is dolgelukkig dat hij mag trouwen met Samantha, de vrouw van zijn dromen. Zij heeft een zoontje, genaamd Lucas, uit een eerder huwelijk. Gary is vastbesloten een band met zijn stiefzoon op te bouwen. Lucas lijkt echter niet helemaal in orde te zijn en Gary begint zelfs te vrezen dat de jongen een demon is...

Little Evil op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Gary, who has just married Samantha, the woman of his dreams, discovers that her six-year-old son may be the Antichrist.

Acteurs in Little Evil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Evil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.