Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Evil

Film, 2017, 94 minuten
Little Evil
In deze horrorcomedy begint een pasgetrouwde man die een band wil krijgen met zijn stiefzoon, te vrezen dat de jongen een demon is.
De film Little Evil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Little Evil is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Evil op Moviemeter

Score: 2,4 van de 5

Gary is dolgelukkig dat hij mag trouwen met Samantha, de vrouw van zijn dromen. Zij heeft een zoontje, genaamd Lucas, uit een eerder huwelijk. Gary is vastbesloten een band met zijn stiefzoon op te bouwen. Lucas lijkt echter niet helemaal in orde te zijn en Gary begint zelfs te vrezen dat de jongen een demon is...

Little Evil op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Gary, who has just married Samantha, the woman of his dreams, discovers that her six-year-old son may be the Antichrist.

Acteurs in Little Evil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Evil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.