Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Man

Film, 2006, 97 minuten, 1.047.995 beoordelingen
Little Man
Een man wil zo graag vader worden dat hij alles gelooft, zelfs dat een dief met een babyface die op vlucht is, eigenlijk een verlaten peuter is.
De film Little Man is uitgebracht in 2006 en duurt 97 minuten. Deze broers (de Wayans) maken het heel bont en worden geholpen door Kerry Washington en Tracy Morgan. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Man op Moviemeter

Score: 3,43 van de 5

New York City is de mooiste plaats van de wereld, althans voor de tien-jarige Gabe Burton die de liefde ontdekt voor zijn klasgenootje Rosemary in 'Little Manhattan'... Gabe en Rosemary kennen elkaar al bijna hun hele leven, maar als zij op karateles tegenover elkaar komen te staan, zien zij elkaar in een geheel ander daglicht.

Little Man op IMDB

Score: 4 van de 10

A wannabe dad mistakes a vertically challenged criminal on the lam as his newly adopted son.

Trailer

Acteurs in Little Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Little Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.