Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Man

Film, 2006, 97 minuten, 1.047.995 beoordelingen
Little Man
Een man wil zo graag vader worden dat hij alles gelooft, zelfs dat een dief met een babyface die op vlucht is, eigenlijk een verlaten peuter is.
De film Little Man is uitgebracht in 2006 en duurt 97 minuten. Deze broers (de Wayans) maken het heel bont en worden geholpen door Kerry Washington en Tracy Morgan. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Man op Moviemeter

Score: 3,43 van de 5

New York City is de mooiste plaats van de wereld, althans voor de tien-jarige Gabe Burton die de liefde ontdekt voor zijn klasgenootje Rosemary in 'Little Manhattan'... Gabe en Rosemary kennen elkaar al bijna hun hele leven, maar als zij op karateles tegenover elkaar komen te staan, zien zij elkaar in een geheel ander daglicht.

Little Man op IMDB

Score: 4 van de 10

A wannabe dad mistakes a vertically challenged criminal on the lam as his newly adopted son.

Trailer

Acteurs in Little Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Little Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.