Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Singham: Mahabali

Film, 2019, 68 minuten
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
De film Little Singham: Mahabali is uitgebracht in 2019 en duurt 68 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Little Singham: Mahabali

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Little Singham: Mahabali

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.