Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Singham: Mahabali

Film, 2019, 68 minuten
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
De film Little Singham: Mahabali is uitgebracht in 2019 en duurt 68 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Little Singham: Mahabali

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Little Singham: Mahabali

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.