Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Things

Tv-serie, 2018
Little Things
Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.
De tv-serie Little Things is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Little Things

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Little Things

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Teenage Space Vampires
Als een nerdy tiener een ufo ziet landen bij zijn woonplaats, ontdekt hij dat hier vampiers in zitten die de aarde willen overnemen door het zonlicht te blokkeren.
My Own Man
Vader worden van een zoon betekent een emotionele en humoristische ontdekking van zijn eigen mannelijkheid voor deze vader in spe. 
The Umbrella Academy
Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.
Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.