Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Live by Night

Film, 2016, 128 minuten
Live by Night
Tijdens de drooglegging werkt de zoon van een agent zich als smokkelaar omhoog in de onderwereld van Florida, maar hij krijgt te maken met een machtige vijand.

Live by Night op IMDB

A group of Boston-bred gangsters set up shop in balmy Florida during the Prohibition era, facing off against the competition and the Ku Klux Klan.

Director:

Acteurs in Live by Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Live by Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cash Cab
In deze spelshow die het hele land doorkruist, krijgen reizigers die in de VS een taxi nemen, geld als ze triviavragen correct beantwoorden.
Springvloed
Een politierekruut doet onderzoek naar de onopgeloste moord op een zwangere vrouw en vraagt daarbij de rechercheur die het onderzoek oorspronkelijk leidde om hulp.
Shtisel
Een Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.
Morden i Sandhamn
In de buurt van Stockholm in het pittoreske dorp Sandhamn helpt een bankadvocaat een vasthoudende rechercheur met een tragisch verleden.
The Fix
Comedians Jimmy Carr, D.L. Hughley en Katherine Ryan bespreken wereldproblemen met een wisselend panel van grappige gasten en een echte expert.