Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lo más sencillo es complicarlo todo

Film, 2018, 93 minuten
Lo más sencillo es complicarlo todo
Als een 17-jarige hoort dat de nieuwslezer die ze zo leuk vindt verloofd is, bedenkt ze samen met haar beste vriendin een plan om het huwelijk tegen te houden.
De film Lo más sencillo es complicarlo todo is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Danna Paola is al sinds haar kindertijd op de Mexicaanse tv te zien en schittert nu als Renata in deze zonnige romcom. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Geschift, Geestig, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lo más sencillo es complicarlo todo op IMDB

Score: 3,5 van de 10

Renata has been in love with Leonardo, her half brother's best friend. But he meets Susana and decides that she is the woman of his life. Renata starts a plan to separate them.

Acteurs in Lo más sencillo es complicarlo todo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.