Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lockwood & Co.

Tv-serie, 2023
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
De tv-serie Lockwood & Co. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Lockwood & Co. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Lockwood & Co.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Lockwood & Co.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.