Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Loco por ella

Film, 2021, 106 minuten
Loco por ella
Na samen een wilde nacht te hebben doorgebracht, beseft Adri dat hij Carla alleen weer kan zien door patiënt te worden in de psychiatrische kliniek waar ze verblijft.
De film Loco por ella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 106 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Loco por ella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Inspirerend, Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Loco por ella

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Loco por ella

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.