Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

London Has Fallen

Londres bajo fuego
Film, 2016, 98 minuten
London Has Fallen
Terroristen zinnen op wraak en vallen een groep wereldleiders in Londen aan. Het is opnieuw aan geheim agent Mike Banning om de Amerikaanse president te redden.
De film London Has Fallen is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

London Has Fallen op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent.

London Has Fallen op IMDB

Score: 5,9 van de 10

After the British Prime Minister has passed away under mysterious circumstances, all leaders of the Western world must attend his funeral. But what starts out as the most protected event on earth, turns into a deadly plot to kill the world's most powerful leaders and unleash a terrifying vision of the future. The President of the United States, his formidable secret service head and a British MI-6 agent who trusts no one are the only people that have any hope of stopping it.

Acteurs in London Has Fallen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals London Has Fallen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.
Malibu Rescue
Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma.
Superfly
In deze remake van de film uit 1972 probeert een streetwise dealer af te rekenen met een concurrerende bende om de drugshandel daarna voorgoed vaarwel te zeggen.
Ingress: The Animation
Als wetenschappers een mysterieuze substantie ontdekken die de menselijke geest kan beïnvloeden, gaan twee groepen de strijd aan om de kracht ervan in handen te krijgen.