Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

London Spy

Tv-serie, 2015
London Spy
Wanneer zijn teruggetrokken partner opeens verdwijnt, stort een Brits hedonistisch feestbeest zich in de gevaarlijke wereld van spionage om de waarheid te achterhalen.
De tv-serie London Spy is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

London Spy op Moviemeter

Score: 2,54 van de 5

De gezellige, hedonistische en romantische Danny, wordt verliefd op de asociale, raadselachtige en briljante Alex. Ze leven heel verschillende levens; Danny zit een wereld van nachtclubs en jeugdige overmoed, en Alex (naar het blijkt) werkt voor de Secret Intelligence Service. Net wanneer ze beseffen dat ze perfect bij elkaar passen, verdwijnt Alex. Danny, volkomen onwetend over de wereld van spionage, besluit om te vechten en op zoek te gaan naar de waarheid.

London Spy op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A chance romance between two men from very different worlds, one from the headquarters of the Secret Intelligence Service, the other from a world of clubbing and youthful excess, leads into mystery after one of them is found murdered.

Acteurs in London Spy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals London Spy

Sherlock

Sherlock

(2017)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Crown

The Crown

(2020)

The OA

The OA

(2019)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Shooter

Shooter

(2018)

Fauda

Fauda

(2020)

Case

Case

(2015)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.