Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Loreak

Film, 2014, 100 minuten
Loreak
De levens van drie mensen veranderen voorgoed wanneer een vrouw een mysterieus boeket bloemen krijgt dat herinneringen aan een verloren liefde in haar naar boven brengt.
De film Loreak is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Loreak op Moviemeter

Zes vrouwen worden wakker in de kruipruimte onder het huis van een moordenaar. In het huis zijn diverse kamers met hints over hun verleden en hoe ze in deze situatie zijn beland. Maar wat is precies de bedoeling van dit ziekelijke spel en is er een mogelijkheid om te ontsnappen?

Loreak op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Ane's life turns around when, week after week, she receives a bunch of flowers at home. Always at the same time and always without a senders note.

Trailer

Acteurs in Loreak

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Baskisch
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Loreak

Advantageous

Advantageous

(2015)

6 Years

6 Years

(2015)

Fifty

Fifty

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.