Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Los amores cobardes

Film, 2018, 93 minuten
Los amores cobardes
Een vrouw keert na een nare relatiebreuk terug naar haar geboortestad voor de zomer. Ze herenigt zich met haar moeder, haar beste vriendin en een man uit haar verleden.
De film Los amores cobardes is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Los amores cobardes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Los amores cobardes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Los amores cobardes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?