Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bank Robbers: The Last Great Heist

Documentaire, 2022, 110 minuten
Bank Robbers: The Last Great Heist
In openhartige interviews vertellen de daders van de beruchtste bankoverval van Argentinië hoe en waarom ze deze radicale operatie in 2006 hebben uitgevoerd.
De documentaire Bank Robbers: The Last Great Heist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 110 minuten. Een documentaire van regisseur Matías Gueilburt en producent Sebastián Gamba, het team achter 'Los días de Ayotzinapa'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Bank Robbers: The Last Great Heist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Bank Robbers: The Last Great Heist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.
The Dads
In deze korte documentaire gaan vijf erg verschillende vaders uit vissen met de vader van Matthew Shepard en bespreken ze hun liefde, hoop en angsten voor hun transgender kinderen.