Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

God's Crooked Lines

Film, 2022, 155 minuten
God's Crooked Lines
Een privédetective die beweert paranoïde te zijn, gaat naar een psychiatrisch ziekenhuis om onderzoek te doen naar de mysterieuze dood van een andere patiënt.
De film God's Crooked Lines is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 155 minuten. Goya Award-winnares Bárbara Lennie ('Magical Girl') speelt in deze thriller van regisseur Oriol Paulo ('The Invisible Guest'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. God's Crooked Lines is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in God's Crooked Lines

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals God's Crooked Lines

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.