Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Loser

Film, 2010, 85 minuten
Loser
Nadat de nihilistische rapper Gandu heeft gestolen van zijn moeders minnaar, gaat hij met een riksjarijder flink tekeer onder invloed van drugs in deze abstracte film.
De film Loser is uitgebracht in 2010 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Loser op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Gandu is an angry young man who raps about his hatred of life, and of his mother. He and his rickshaw-puller friend enter the world of smack, rap, porn and horror. Reality and fiction, surreal and bizarre come together. Can Gandu survive?

Acteurs in Loser

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Loser

The Reader

The Reader

(2008)

Skins

Skins

(2013)

Killa

Killa

(2014)

Umrika

Umrika

(2015)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Mercy

Mercy

(2016)

Talvar

Talvar

(2015)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

West Coast

West Coast

(2016)

U Turn

U Turn

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.