Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Losers

Tv-serie, 2019
Losers
Hoe gaan we om met nederlagen in een wereld waarin alles om winnen draait? In deze serie volgen we sporters die pijnlijk verlies hebben weten om te buigen naar triomf.
De tv-serie Losers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze verhalen over teleurstelling, verdriet, verlossing en vreugde zijn voorzien van levendige animatie-elementen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Losers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Losers op IMDB

Score: 8,1 van de 10

In a "winning is everything" society, how do we handle failure? This series profiles athletes who have turned the agony of defeat into human triumph.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Losers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.