Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Losers

Tv-serie, 2019
Losers
Hoe gaan we om met nederlagen in een wereld waarin alles om winnen draait? In deze serie volgen we sporters die pijnlijk verlies hebben weten om te buigen naar triomf.
De tv-serie Losers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze verhalen over teleurstelling, verdriet, verlossing en vreugde zijn voorzien van levendige animatie-elementen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Losers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Losers op IMDB

Score: 8,1 van de 10

In a "winning is everything" society, how do we handle failure? This series profiles athletes who have turned the agony of defeat into human triumph.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Losers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.