Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Losers

Tv-serie, 2019
Losers
Hoe gaan we om met nederlagen in een wereld waarin alles om winnen draait? In deze serie volgen we sporters die pijnlijk verlies hebben weten om te buigen naar triomf.
De tv-serie Losers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze verhalen over teleurstelling, verdriet, verlossing en vreugde zijn voorzien van levendige animatie-elementen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Losers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Losers op IMDB

Score: 8,1 van de 10

In a "winning is everything" society, how do we handle failure? This series profiles athletes who have turned the agony of defeat into human triumph.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Losers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.