Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Losing Sight of Shore

Documentaire, 2017, 91 minuten
Losing Sight of Shore
Deze documentaire vertelt over de prestaties van de Coxless Crew, een team van vier vrouwen die van San Francisco naar Australië roeiden om twee goede doelen te steunen.
De documentaire Losing Sight of Shore is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Losing Sight of Shore op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

'Losing Sight of Shore' volgt de buitengewone reis van vier dappere vrouwen, bekend als het Coxless Crew. Deze dames roeiden over de Stille Oceaan van Amerika naar Australië om twee goede doelen te steunen. Terwijl ze tijdens hun negen maanden op zee 13000 km voeren, werden ze geconfronteerd met extreme mentale en lichamelijke uitdagingen die ze moesten overwinnen om de geschiedenis te kunnen ingaan. Dit is een verhaal van volharding, vriendschap en de kracht van de menselijke geest.

Losing Sight of Shore op IMDB

Score: 7,5 van de 10

LOSING SIGHT OF SHORE follows the extraordinary journey of four brave women known as the Coxless Crew that set out to row the Pacific Ocean from America to Australia unsupported. As they row over 8,000 miles during their nine months at sea, they face extreme mental and physical challenges they must overcome in order to go down in history. This is a story of perseverance, friendship and the power of the human spirit. Everyone has a Pacific to cross.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Losing Sight of Shore

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.