Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Losing Sight of Shore

Documentaire, 2017, 91 minuten
Losing Sight of Shore
Deze documentaire vertelt over de prestaties van de Coxless Crew, een team van vier vrouwen die van San Francisco naar Australië roeiden om twee goede doelen te steunen.
De documentaire Losing Sight of Shore is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Losing Sight of Shore op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

'Losing Sight of Shore' volgt de buitengewone reis van vier dappere vrouwen, bekend als het Coxless Crew. Deze dames roeiden over de Stille Oceaan van Amerika naar Australië om twee goede doelen te steunen. Terwijl ze tijdens hun negen maanden op zee 13000 km voeren, werden ze geconfronteerd met extreme mentale en lichamelijke uitdagingen die ze moesten overwinnen om de geschiedenis te kunnen ingaan. Dit is een verhaal van volharding, vriendschap en de kracht van de menselijke geest.

Losing Sight of Shore op IMDB

Score: 7,5 van de 10

LOSING SIGHT OF SHORE follows the extraordinary journey of four brave women known as the Coxless Crew that set out to row the Pacific Ocean from America to Australia unsupported. As they row over 8,000 miles during their nine months at sea, they face extreme mental and physical challenges they must overcome in order to go down in history. This is a story of perseverance, friendship and the power of the human spirit. Everyone has a Pacific to cross.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Losing Sight of Shore

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.