Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Film, 2018, 91 minuten
Loudon Wainwright III: Surviving Twin
De met een Grammy bekroonde zanger Loudon Wainwright III reflecteert op zijn unieke relatie met zijn vader tijdens deze avond vol originele nummers en bewogen verhalen.
De film Loudon Wainwright III: Surviving Twin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Loudon Wainwright III: Surviving Twin is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Loudon Wainwright III: Surviving Twin op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Grammy-winning singer Loudon Wainwright III reflects upon his unique relationship with his father in an evening of original songs and heartfelt stories.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Loudon Wainwright III: Surviving Twin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Kerstspecial
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.