Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Actually

Film, 2003, 134 minuten, 2.986.459 beoordelingen
Love Actually
Deze romantische comedy vertelt 10 met elkaar verweven Londense liefdesverhalen in de aanloop naar Kerstavond.
De film Love Actually is uitgebracht in 2003 en duurt 134 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Geestig, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love Actually op IMDB

Score: 8 van de 10

Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic month before Christmas in London, England.

Acteurs in Love Actually

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Arabisch;Frans;Turks

Meer zoals Love Actually

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.